06
jul.2017

Moltes gràcies amics

Que siguin aquestes primeres paraules per donar les gràcies a totes les persones que sempre ens han ajudat i, de manera especial, als qui amb la seva aportació econòmica han fet que el web del Memorial 1714 sigui una realitat.

Ens hem valgut durant anys d’unes humils passeres per a fer la nostra aportació a promoure el civisme patriotic, el coneixement de la nostra història i de l’espai geogràfic on aquesta s’ha desenvolupat. A partir d’ara, fem un salt i disposem d’un pont per traspassar el riu del desconeixement i la confusió que es propi de tot país sotmés.

Continuarem però com fins ara aprenen de molts de vosaltres i, gràcies a aquesta nova eina que’ns proporciona tenir unes pàgines web per fer pública la nostra feina, fer-ho arribar a molts més. Ho aconseguirem amb un web dinàmic, com volem que ho siguin el nostre Espai Museu, les nostres exposicions, la renovació setmanal de les flors de Fossar de les Moreres i els actes que en general promovem.

Alhora mantindrem l’humilitat apresa del caminar sobre pedres no prou segures arran d’aigua i també perquè hem aprés, en aquest cas de la història, el mal que han fet a la llibertat dels homes i de les nacions el dogmatisme i les veritats absolutes.

Jordi Miravet Sanç
President del Memorial 1714

Subscriu-te al butlletí!

Artícles Recents
0

Cistella de la compra