Exposicions

Exposicions i Diorames

Les exposicions són una part molt important de la labor de recuperació històrica que desenvolupem. Són una forma didàctica i molt visual de donar a conèixer la nostra història. En fem dos tipus: Exposicions, realitzades en plafons gràfics i de producció pròpia; Diorames, realitzats amb miniatures confeccionades i pintades per Jaume Serra Vidal.

Itinerants

Exposicions

Les exposicions formen part de la nostra contribució a la recuperació i divulgació de la història de la Nació catalana, molt especialment en aquells temes menys coneguts per un públic no especialitzat.

Poden ser sol·licitades, per entitats públiques o privades, amb la finalitat d’exposar-les per fer-ne una difusió didàctica. Les exposicions tenen un format estàndard de 21 plafons de 70 cm x 100 cm cada un d’ells.

Miniatures i diorames

Diorames

Miniatures i diorames reprodueixen diferents regiments i unitats de l’exèrcit català del segle XVIII, especialment les Reials Guardies Catalanes. També reprodueixen moments cabdals de la Guerra de Successió i de la vida diària de la Catalunya de principi del segle XVIII. Totes les miniatures i diorames son realització de Jaume Serra Vidal.

Els diorames poden ser sol·licitats, per entitats públiques o privades, amb la finalitat d’exposar-los per fer-ne difusió. Informa’t a:

0

Cistella de la compra