23
Set2021

LA PITJOR DÈCADA D’ESPANYA EN ELS DARRERS 300 ANYS!

En l’acte de la Flama de la Resistència Catalana de Cardona en el Fossar de les Moreres, la nit del 10 de setembre, el president del Memorial 1714, Jordi Miravet i Sanç, es va dirigir als presents recordant-los que:

El que ha passat a Catalunya els ultims 10 anys és el pitjor que li ha passat a Espanya en els darrers 300 !!

Aquesta es la frase i aquesta és la seva correcta redacció. No la que els mestres de la desinformació i de l’engany volen que creiem, el seu objectiu és fer-nos creure que som els culpables de les seves accions criminals.

Es l’esquema del maltractador que anul.la la victima per mantenir el seu poder que és el que està en joc.

… tu sense mi no podràs fer res a la vida i només a través meu podràs fer alguna cosa, perquè no ets res no serveixeis per a res. Recorda que tot i que no ho vull fer; tu m’obligues a pegar-te, a castigar-te perquè ets dolenta. Jo t’estimo i vull el millor per a tu!!

Que ha passat a Catalunya aquests 10 darrers anys ? Doncs ha passat que ha aparegut una abassegadora majoria social que vol la independència d’Espanya de qui mostra al mon la seva sordida realitat i la posa en escac.

I per primer cop en 300 anys, Espanya, no la dreta espanyola, no l’esquerra espanyola no la monarquia espanyola, no la república espanyola i tots els eufemismes que volgueu; veu en preocupació que poden perdre l’ajuda internacional que ha estant durant segles la garant de la seva existència: nacionalment , econòmica, militar i diplomàtica.

Perquè amics i amigues del Memorial 1714, a Espanya només li queda la repressió i l’engany i potser a les cancelleries del mon, qui sap si comencen a preguntar-se: Si no és Espanya el problema i una Catalunya independent la solució.

Aquests i no d’altres son els motius pels quals el que ha passat a Catalunya els ultims 10 anys, ha estat el pitjor que li ha passat a Espanya en els darrers 300.

Subscriu-te al butlletí!

Artícles Recents
0

Cistella de la compra