23
set.2021

LA PITJOR DÈCADA D’ESPANYA EN ELS DARRERS 300 ANYS!

Resum del parlament que en ocasió de l’acte de la Vetlla de la Diada Nacional de Catalunya, la nit del dia 10 de setembre de 2021, el president del Memorial 1714, Jordi Miravet Sanç, va adreçar als presents al Fossar de les Moreres de Barcelona:

El que ha passat a Catalunya els últims deu anys és el pitjor que li ha passat a Espanya en els darrers tres-cents!

Aquesta és la frase i aquesta és la seva correcta redacció, no la que els mestres de la desinformació i de l’engany volen que creiem. El seu objectiu és fer-nos creure que som els culpables de les seves accions criminals. És l’esquema del maltractador, que anul·la la víctima per mantenir el seu poder, que és el que està en joc:

… tu, sense mi, no podràs fer res a la vida; només a través meu podràs fer alguna cosa, perquè no ets res, no serveixes per a res. Recorda que, tot i que no ho vull fer, tu m’obligues a pegar-te, a castigar-te, perquè ets dolenta. Jo t’estimo i vull el millor per a tu.

Què ha passat a Catalunya aquests darrers deu anys? Doncs ha passat que ha aparegut una abassegadora majoria social que vol la independència d’Espanya, de qui mostra al món la seva sòrdida realitat i la posa en escac. I per primer cop en tres-cents anys, Espanya, no la dreta espanyola, no la esquerra espanyola, no la monarquia espanyola, no la república espanyola i tots els eufemismes que vulgueu, veu amb preocupació que poden perdre l’ajuda internacional que ha estat durant segles garant de la seva existència nacional, econòmica, militar i diplomàtica.

Perquè, amics i amigues del Memorial 1714, a Espanya només li queda la repressió i l’engany, i potser, a les cancelleries del món, qui sap si comencen a preguntar-se si no és Espanya el problema i una Catalunya independent la solució.

Aquests i no d’altres són els motius pels quals el que ha passat a Catalunya els últims deu anys ha estat el pitjor que li ha passat a Espanya en els darrers tres-cents.

Subscriu-te al butlletí!

Artícles Recents
0

Cistella de la compra