13
març2017

Mantenint la dignitat

El Fossar és un espai públic per a l’ús dels ciutadans, però al mateix temps és un espai consagrat a la memòria de tots aquells que han mort en defensa de Catalunya i la seva llibertat, és un espai que és mereix el respecte dels seus visitants.

El Fossar és el lloc per recordar i honrar la memòria dels ciutadans de la Nació Catalana que van morir en la guerra de Guerra de Successió en defensa de les nostres Llibertats i Constitucions. Per extensió, és el lloc per retre honor a tots aquells que al llarg del temps han donat la vida en defensa de Catalunya.

El Fossar de les Moreres és el Memorial que totes les nacions democràtiques tenen com un lloc d’agraïment a les generacions anteriors.

Som una entitat formada exclusivament per voluntaris que de manera constant hem vetllat per la dignificació del Fossar de les Moreres i per salvar el difícil equilibri d’interessos que és produeix en un lloc tant emblemàtic.

El dia a dia es un repte constant i gens fàcil, però el més punyent a que fem front en aquest moment és el de desemmascarar les ideologies que, amb una raó o altra, pretenen banalitzar el Fossar de les Moreres robant-li el seu veritable esperit.

Subscriu-te al butlletí!

Artícles Recents
0

Cistella de la compra