5 Diades
Amb alt contingut cívic, patriòtic i de divulgació.

Exposicions
Una forma didàctica i molt visual de donar a conèixer la nostra història
Publicacions
Per donar a conèixer els nostres estudis i investigacions.
Dignifiquem la Història

Memorial 1714

“Al fossar de les Moreres no s'hi enterra cap traïdor; fins perdent nostres banderes serà l'urna de l'honor.”

El nostre objectiu és difondre la realitat nacional de Catalunya i l’espai geogràfic bàsic on s’ha desenvolupat. Ajudar a conèixer i a prendre consciencia de la nostra història, en especial la de la Guerra de Successió a les corones Catalano-Aragonesa i Castellana.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillus

What we do

Practice Area

Finance & Banking
Built its legal reputation advising clients onprate and comcial activities we have advising clients.
Read More
Intellectual Property
Built its legal reputation advising clients onprate and comcial activities we have advising clients.
Read More
2978
Qualified Lawyer
1462
Trusted Clients
1540
Successful Case
2431
Honors & Award
Meet The Attorneys

Our Attorneys

“ El memorial és custodi de la nostra dignitat sobirana. Si no existís, s’hauria de crear. Moltes gràcies per la vostra feina, que és indispensable.”
Montserrat Tudela i Penya
Directora revista Auriga
" Què us diré, amics del Memorial 1714? Què us diré, des de València? De la vostra feina, sempre vetllant per la dignitat del Fossar de les Moreres, on són soterrats tants valencians que moriren defensant Barcelona! De la vostra lluita, sempre al servei de la llibertat de la pàtria completa! Del vostre acolliment, sempre amb les portes obertes a tos els catalans, de les Corberes al Segura, del Cinca a les Illes! Doncs us diré que sou el rovell de l'ou del patriotisme català! "
Josep Guia i Marín
Doctor en Matemàtiques i en Filologia. Universitat de València
“ Avui a Barcelona només el Memorial 1714 tracta d'explicar i difondre el fet cabdal de la història de Catalunya: la pèrdua de la seva sobirania, el 1714. Qualsevol català interessat en el nostre país té un deure de gratitud envers aquesta Associació que, a més a més, té cura del monument als defensors de Barcelona la plaça del Fossar de les Moreres. Feu-vos-en soci i col·laboreu-hi. ”
Joaquim Torra i Pla
Expresident d'Òmnium i director 2012-2015 del Born Centre Cultural
“El Memorial 1714 és un espai necessari de reflexió, recordança i estudi sobre el que van representar per a la nostra nació la Guerra de Successió i el seu tràgic desenllaç. Com a entitat, s’obre a tota mena d’inquietuds que es deriven de l’objectiu inicial.
La seva ubicació al Fossar de les Moreres és idònia perquè és l’indret on foren soterrats els defensors de la ciutat el 1714, però també, en la conjuntura actual —entre les esperances de recuperació nacional i els canvis socials i econòmics de la capital—, perquè el Fossar, en concret, i el barri, en general, no perdin la memòria històrica de les diverses generacions de barcelonins i catalans que n’han fet un espai de referència en l’imaginari vital de la Barcelona moderna i contemporània.”
Rafael Català Dalmau
Gerent de l'editorial Rafael Dalmau, Editor
0

Cistella de la compra